Már a negyedik dalhoz készült klipet mutatták be az Extreme jövő pénteken megjelenő lemezéről. Az eddigi három rockdal után az Other Side Of The Rainbow a zenekar érzelmesebb oldalát mutatja meg.

Extreme 2023

Az együttes hatodik lemezéről, melyet egyszerűen ‘Six’-nek neveztek el, eddig három dögös rockdalt, a Rise-ot, a Bansheet és a #Rebelt mutatták be, ezúttal az Extreme egy másik oldalát villantja fel, ismerjük ezt is olyan dalokból, mint a More Than Words, a Hole Hearted és a Seven Sundays. Az Other Side Of The Rainbow az Extreme egyik leglélekemelőbb utazása az emberi szív mélységeibe.

 

 

„Csak néha-néha sikerül megragadnunk valamiféle varázslatot, de azt hiszem, most sikerült – mondta Gary Cherone frontember az Other Side Of The Rainbow-ról. – Ez egy univerzális téma, arról szól, hogyan adjuk vissza valakinek a szerelembe vetett hitét.”

„Ez egy olyan groove, amilyet még sosem csináltunk meg akusztikusan – tette hozzá Nuno Bettencourt gitáros. – Ebben van a kedvenc gitárszólóm, megmutatom benne, hogy kell egy villámgyors szólót úgy eljátszani, hogy az olyan legyen, mint egy szivárvány.”

A ‘Six’ már hazai forgalmazóknál is előrendelhető CD-n, fekete, áttetsző vörös és feketével márványozott vörös LP-n.

Megosztás