Két új albumelőzetessel vezette fel az Extreme az amerikai-ausztrál-japán koncertkörútját, amelynek egy részére a Living Colour is elkíséri őket.

Az Extreme új albumára 15 évet kellett várni, amelyet az earMUSIC ad ki ’Six’ címmel június 9-én. Az anyag első kislemezdala a Rise volt, amelynek lendületes videója rövid idő alatt többmilliós nézettséget ért el. A zenekar – Gary Cherone (ének), Nuno Bettencourt (gitár), Pat Badger (basszusgitár) és Kevin Figueiredo (dob) – ma két újabb előzetest osztott meg, amelyekhez ismét lehengerlő klipek készültek. A Bansheet a női lélek és a nőiesség inspirálta, a #Rebel az internetes trollokat veszi célba, mindkét dal az Extreme keményebb oldalát mutatja meg.
A 12 számot tartalmazó új album producere Nuno Bettencourt volt, az ígéretek szerint tekerős hard rock és meghitt ballada egyaránt megtalálható rajta. Nuno Los Angeles-i házi stúdiójában készültek a felvételek, a cél az volt, hogy egy modern csavart vigyenek abba az izgalmas változatosságba, amely annyira jellemző volt mindig is rájuk.
A banda ’Thicker Than Blood’ névre keresztelte albumpromóciós turnéját, amelynek első 32 állomásán Észak-Amerika, Ausztrália és Japán rajongóinak mutatják be a ’Six’ zenéjét. A körút egy részén különleges vendégként a Living Colour is csatlakozik hozzájuk.

 

 

Megosztás