A Rage Against The Machine soraiból ismert Tom Morello lett a vezető zenei producere a Netflix készülő ’Metal Lords’ című új filmjének.

Tom Morello

A sorozatkedvelők körében egy korszak ért véget, amikor 2019-ben leperegtek a ’Trónok harca’ utolsó epizódjának képkockái, most viszont egy, a Netflixre készülő mozifilmmel tér vissza a széria írópárosa, David Benioff és D.B. Weiss. A filmről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy két srácról szól majd, akik egy metálzenekar alapításába fognak annak ellenére, hogy az iskolában, ahova járnak, ők az egyetlen metálrajongók.

 

 

Azok a mozik, amelyek a metálzenét helyezik előtérbe, általában nem sikerülnek túl fényesen, de Morellóval a fedélzeten – aki annyira szereti a metált, hogy a fiát Ozzy Osbourne néhai gitárosáról, Randy Rhoadsról nevezte el – még jól is elsülhet ez a film. Morello és Weiss állítólag már korábban is találkoztak, méghozzá a színész Joe Manganiello házában, ahol Dungeons & Dragons szerepjátékot játszottak, később pedig 2019-ben, amikor Scott Ian (Anthrax) és Nuno Bettencourt (Extreme) társaságában eljátszották a sorozat főcímdalának gitárváltozatát. Egyelőre nincs arról információnk, mikor debütál a film a Netflixen, addig is hallgassátok meg a fent említett főcímdal átiratát!

Megosztás