Idén májusra tervezte Európa-turnéját az Enforcer, még nem tudjuk, lesz-e belőle valami, de hogy nem maradunk Enforcer-koncert nélkül, az biztos! Jön a ‘Live By Fire II’.

Enforcer

A svéd heavy metal kommandó, az Enforcer büszkén mutatja be második élő albumát. A ‘Live By Fire II’ március 19-én jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában. A zenekar bemutatta róla első kislemeznek szánt dalát, a From Beyondot. Bár a lemez csak hanganyagot tartalmaz, ehhez a dalhoz a forgatás képeit is mellékelték.

 

 

A ‘Live By Fire II’ egy intenzív és szenvedélyes előadással szolgál, melyet igencsak bevadult közönség előtt vettek fel Mexikóvárosban, 2019-ben. A koncertfelvétel legjobb formájában kapta el a zenekart, és a csapat nemzetközi elismerés felé vezető útját is dokumentálja. Ékes bizonyítéka annak, hogy az Enforcer hány heavy metal himnuszt írt eddigi öt stúdióalbumára a Destroyer, Searching For You, Midnight Vice speed metal rohamaitól kezdve az együtténeklős refrénekkel teli From Beyond, One Thousand Years In Darkness és Take Me Out Of This Nightmare dalokig.

A kiadás fizikai formátumai a szokásostól terjedelmesebb füzeteket tartalmaznak, amelyekben Olof Wikstrand énekes-gitáros jegyzeteivel, a turnéprogrammal és rengeteg fényképpel teli összeállítást találunk, visszaidézve a 2015-2020 közötti turnészakaszokat.

A lemez gatefold 2 LP formában 16 lapos LP-méretű füzettel, CD-n 28 oldalas booklettel és digitális változatban is megjelenik.

‘Live By Fire II’ dallista:

01 Die For The Devil
02 Searching For You
03 Undying Evil
04 From Beyond
05 Bells Of Hades + Death Rides This Night
06 Zenith Of The Black Sun
07 Live For The Night
08 Mesmerized By Fire
09 One Thousand Years Of Darkness
10 Guitar Solo + City Lights Jam
11 Scream Of The Savage
12 Drum Solo
13 Run For Your Life
14 Take Me Out Of This Nightmare
15 Destroyer
16 Katana
17 Midnight Vice

Enforcer - Live By Fire II

Megosztás