Az Amerikai Egyesült Államok nemzeti mottója, az In God We Trust (Istenben bízunk) analógiájára írta meg In Love We Rust (kb. Szerelembe rozsdásodva) című dalát Simone Simons, az Epica énekesnője és Arjen Lucassen (Ayreon).

Simone Simons

Simone Simons két évtizedes zenei karrierrel a háta mögött készítette el első szólóalbumát, amelynek zeneszerzője Arjen Lucassen (Ayreon). A Nuclear Blast gondozásában érkező ’Vermillion’ tartalmából korábban már megismerhettük az Aeterna című dalt, amit most az In Love We Rust követ. Erről a kislemezről így meséltek: „A dalhoz készített klipet egyben vettük fel azért, hogy a lehető legegyszerűbb legyen. Azért is maradt fekete-fehér, hogy ne vonja el a figyelmet magáról a dalról vagy az előadásról. Az In Love We Rust egészen más, mint az Aeterna volt, ezzel szeretnénk megmutatni, mennyire sokszínű ez az album, ez az egyik kedvencünk.”
A szöveget most is Simone és Lori Linstruth (Guilt Machine, Stream Of Passion) jegyzi, Koen Herfst dobol, Rob van der Loo basszugitározik, Arjen Lucassen gitározik és billentyűzik. A klipet ismét Patric Ullaeus (Evergrey, Apocalyptica, Amaranthe) készítette.
Az augusztus 23-án érkező ’Vermillion’ már a hazai forgalmazóknál is előrendelhető CD-n és vinylen.

 

 

Megosztás