Április 15-én lép fel a Barba Negrában az Electric Callboy a Blind Channel és a Future Palace felvezetésével. Már tavaly is fergeteges bulit adtak nálunk, idén pedig a meghirdetett dátum előtt 2 hónappal telt házról adott tájékoztatást a szervező Concerto Music.

Napra pontosan két hónappal a fellépés előtt elfogyott minden jegy az Electric Callboy idei budapesti koncertjére. Tavaly emlékezetes show-t adtak a Barba Negra Trackben, ahol szintén közel telt ház volt, akkor ráadásul a Covidnak köszönhetően nem is tudtak teljes felállásban megjelenni. A koncert napján jelentették be, hogy egy év múlva visszajönnek hozzánk, és már akkor meg lehetett venni a jegyeket. A turné a tavaly megjelent album után a „Tekkno World Tour 2023” nevet kapta, a lemezről már tavaly is több nótát elnyomtak a Barba Negrában, többek között a többmilliós nézetséget produkáló Spacemant és az olyan nagy közönségkedvenceket, mint a Pump It és a We Got The Moves. A ‘Tekkno’ Németországban listavezető volt, de több országban ért el előkelő helyet az albumchartokon, magazinunk 2022-es évértékelőjébe is bekerült mind a lemez, mind a koncert. A tavalyi turnén a budapesti állomás volt az egyetlen, ami elővételben nem lett telt házas, most ez megváltozott, ki lehet tenni a “sold out” táblát.
A szervező felhívja a figyelmet arra, hogy aki másodkézből vesz jegyet, azt körültekintően tegye meg, mert az ilyen jegyek valódisága nem garantálható. A programban történt egy változás, ugyanis az egyik előzenekar nem tud végigmenni a turnén, így hozzánk csak a Blind Channel és a Future Palace zenekarok jönnek az Electric Callboyjal.

 

 

A CONCERTO Music bemutatja: “Tekkno World Tour 2023”
Budapest, Barba Negra Red Stage, 2023. április 15.
Electric Callboy, Blind Channel, Future Palace
További információk az esemény Facebook-oldalán.

electric callboy 2023 tour poster

 

Megosztás