Pénteken elstartolt az Amerikai Egyesült Államokban a Dream Theater által életre hívott ‘Dreamsonic 2023’ turné, mely Devin Townsend és az Animals As Leaders csatlakozásával minifesztivállá bővülve járja Amerikát, a ráadásban közösen zenélve. Ebből az alkalomból bemutatták az Answering The Call klipjét is.

Dream Theater - Dreamsonic tour

Pénteken kezdődött Amerikában az ’A View From The Top Of The World’ albumot bemutató koncertsorozat újabb turnészakasza, ahol John Petrucciék mellett Devin Townsend és az Animals As Leaders is színpadra lép. A nyitónapon mindjárt parádés ráadásnak örülhetett a közönség, ugyanis a The Spirit Carries On előadása alatt visszatért a színpadra Tosin Abasi, az Animals As Leaders gitárosa és Devin Townsend is, erről rajongói videó is készült.

 

 

Ehhez a koncertsorozathoz időzítették a csapat legújabb kisfilmjét is, amit ismét Wayne Joyner készített az Answering The Call című dalhoz. A Grammy-díjas The Alien, az Invisible Monster, az Awaken The Master és a Transcending Time után ez már az ötödik kisfilm a turné alapját képező 2021-es albumról. A Dream Theater ebben az évben utoljára indult koncertkörútra, egy rövid pihenő után belevágnak a következő album készítésébe.

Megosztás