No Answer címmel újabb elveszett dal került elő a Dokkentől. Mindez annak a jele (is), hogy a csapat korai felvételeit tartalmazó ’The Lost Songs: 1978-1981’ kiadványára már nem kell sokat várnod.

Dokken

Ahogy arról korábban beszámoltunk, augusztus 28-án ’The Lost Songs: 1978-1981’ címmel új kiadvánnyal kedveskedik rajongóinak a Dokken a Silver Lining Music gondozásában. Az anyagon olyan korai felvételek hallhatóak, melyek a banda sikerkorszaka előtt készültek, így mindenképpen ritkaságszámba mennek. A banda vezére, Don Dokken korábban így beszélt a kiadványról: „Ez egy szórakoztató anyag, amely tartalmazza a ’70-es években felvett dalokat, amikor még kistacskó voltam a 20-as éveim elején. 12 dalom van, amelyeket még nem adtam ki. Szóval bemegyünk és remaszterizáljuk ezeket, és kiadom ezt a lemezt, talán úgy fogom nevezni: ’Dokken: The Early Days’ vagy ’Dokken: The Lost Tapes’, vagy valami ilyesmi.”

 

 

„Csak egy baleset volt – folytatta. – Takarítottam a szekrényem, és találtam egy csomó szalagot ’77-től ’79-ig. És azt kérdeztem: »Mi a fenék ezek?« Kiderült, hogy ezeket a demókat a korai 70-es években csináltam, mielőtt még lemezszerződésünk lett volna. Ez egy nagyon szórakoztató felvétel. Nagyon fiatal voltam, mindössze 23 éves. Hallgatom és kacagok, olyan, mintha hélium lenne a hangomban. Úgy hangzik, mint Mickey Mouse.”

Az elsőként bemutatott Step Into The Light után most itt a No Answer is a kiadványról. Don egyébként épp a napokban beszélt arról, hogy nem fogunk többet gitárt látni a kezében, ugyanis korábbi gerincműtéte balul sült el.

Megosztás