„Ezek inkább langyos, mint ütős dalok” – szólta le Don Dokken George Lynch és Jeff Pilson nemrég megjelent közös albumát, a ‘Heavy Hitters’-t. A Dokken frontemberének beszólása kicsit furcsa annak fényében, hogy egykori zenésztársaival elvileg rendeződött a viszonya.

Dokken

A minap a The Classic Metal Show vendége volt Don Dokken, akit arról is kérdeztek, hogy mit szól George Lynch és Jeff Pilson nemrég megjelent feldolgozáslemezéhez, a  ‘Heavy Hitters’-hez, amelyen olyan bandáktól és előadóktól játszik dalokat a két zenész, mint az Oasis, Madonna, Prince, a Duran Duran vagy éppen Timbaland. Nos, Don nem rejtette véka alá véleményét: „Nagyon unatkozhattak, azonban mindenkinek megvannak a saját mantrái és pénzügyi dolgai. Ha egy lemezkiadó hajlandó pénzt adni arra, hogy tartalmatlan dolgot adj ki, akkor tedd azt. Ugyanakkor remélem, hogy az én dalszerzői sztenderdem ennél egy kicsit magasabb. Ha feldolgozást csinálnék, akkor valami nagyon király dolgot vennék elő, mondjuk a Paint It Blacket a The Rolling Stonestól, esetleg a Revolutiont a The Beatlestől vagy valami hasonlóan nagyszerű dalt. Nem Carole Kinggel foglalkoznék.”

 

 

Dokken azt is elárulta, hogy alig beszél két egykori zenésztársával, pedig elvileg rendeződött a viszony közöttük az utóbbi években, hiszen közösen is koncerteztek több alkalommal. „Nem értem őket. Nem tudom, hogy mi a helyzet a srácokkal, nem is igazán beszélek velük. Lynchcsel néha-néha csevegünk, mivel mindig is Santa Fébe szeretett volna költözni, az az álma, hogy Új-Mexikóba jöjjön. Mondtam neki, hogy szívesem látom, jöhet és maradhat a casitában (itt casitának hívják a vendégházat) és túrázhat, amit imád. Van tizenhárom hold földem, ahol nagyon könnyen eltévedhet. Nem keresném meg…”

Megosztás