A Def Leppard dobosa, Rick Allen még mindig lábadozik, több mint egy hónappal azután, hogy megtámadták egy floridai hotel előtt.

Def Leppard

Rick Allent még márciusban támadták meg, miközben a Fort Lauderdale Beachen lévő Four Seasons Hotel előtt tartott cigiszünetet. A Def Leppard a Seminole Hard Rock Hotel and Casinóban adott koncertet március 12-én, a támadás a koncert másnapján történt. Az incidenssel kapcsolatban letartóztattak egy 19 éves férfit, de a támadás indítékáról nem adott magyarázatot. A rendőrség szerint a gyanúsított először egy oszlop mögé bújt, majd teljes sebességgel Allen felé rohant, megütötte, és hanyatt lökte, majd a fejét a földhöz csapta. Még aznap letartóztatták, fogyatékkal élő sérelmére elkövetett testi sértéssel vádolták meg, de a nyilvántartás szerint azóta már szabadlábra helyezték.

 

 

Rick zenésztársa, a gitáros Vivian Campbell szerint Allen támadója „valami tavaszi szüneten lévő kölyök, aki nem tudott megbírkózni a szervezetében lévő sörrel vagy droggal vagy bármi mással”, és hozzátette, hogy „Rick rendbe fog jönni. Nyilvánvalóan sokkal rosszabb dolgokon is átment már.”
„Nagyon szépen köszönöm mindnyájatoknak azt a szeretetet és támogatást, amit az elmúlt hónapban kaptam. Még mindig lábadozom, és próbálok felkészülni testileg-lelkileg a közelgő Def Leppard-turnéra” – ezekkel a szavakkal tett közzé fotót tegnap a Def Leppard dobosa. Szóval úgy tűnik, nem kell izgulnunk a májusi Def Leppard-koncert miatt.

Def Leppard

Akkoriban azért sikkadt el a támadás híre, mert éppen akkor jelentették be a ‘Drastic Symphonies’ című új válogatáslemezüket és mutatták be róla az Animal című dalt.

Megosztás