’The Lockdown Sessions’ címmel egy négy dalt tartalmazó középlemezzel kárpótol a The Dead Daisies, mivel új lemezük csak 2021-ben jön ki. Glenn Hughesék most az összes dalt legurították az anyagról videón.

The Dead Daisies

David Lowy csapata július 17-én ’The Lockdown Sessions’ címmel egy EP lemezt adtak ki kárpótlásul, ugyanis új anyaguk megjelenése jövőre csúszik. „Amint világos lett számunkra, hogy a turné és a lemez megjelenése is 2021-re csúszik, eldöntöttük, hogy ezekkel az akusztikus dalokkal kedveskedünk a rajongóknak. Mi a ’The Lockdown Sessions’-zel maradunk kapcsolatban mindenkivel a globális korlátozások ellenére.” – szól a csapat alapítójának ajánlója.

 

 

A lemezen négy dal lesz hallható: az Unspoken, a Righteous Days, és egy Humble Pie-feldolgozás, a 30 Days In The Hole, ezzel a három exkluzív unplugged változattal egyben azt is bemutatják, milyen erős rockszámok várhatók a közelgő albumon. Az EP-t a Fortunate Son lecsupaszított változata teszi teljessé, melyben Deen Castronovo dobos énekel. David Lowy így folytatta: „Nagyon jól éreztük magunkat Glenn-nel a stúdióban és alig várjuk, hogy bemutassuk az új dalokat és az új felállást élőben is.” A csapatnak köszönhetően a 30 Days In The Hole után most a teljes 15 perces videót megnézhetjük.

Megosztás