Lassanként csöpögtetik az információkat az új albumról, azt is elég sejtelmesen, de azért egyre többet tudhatunk meg a több mint 10 év után érkező új Journey-albumról. Van már például kiadója, borítója és dallistája is.

Journey 2022

A legendás amerikai AOR csapat, a Journey a ‘Freedom’ címet adta régóta várt új albumának, melyet korábban 2021 elejére, majd végére ígértek. Jelen állás szerint még ez év folyamán megjelenik. Az alapító gitáros, Neal Schon tegnapi Instagram-bejegyzésében fellebbentette a fátylat az LP címéről és a dallistáról. A hozzá tartozó tagek alapján Amerikában a BMG, Európában a Frontiers Music fogja kiadni. A Frontiersnál egyelőre nincs hír erről, de nem lehetetlen a dolog, hiszen a legutóbbi, 2011-es ‘Eclipse’ albumot is ők adták ki.

 

 

A Journey nemrég fejezte be egy hónapos Las Vegas-i fellépéssorozatát, ahol basszusgitárosként Todd Jensen ugrott be a hat koncert alatt a hírek szerint hátműtét után lábadozó Randy Jackson helyett. Korábban, a zenekar 2021-es koncertjein Marco Mendoza helyettesítette, aki 2019-ben több koncertet is játszott Deen Castronovóval és Neal Schonnal Neal Schon’s Journey Through Time név alatt, a Journey korai éveire összpontosítva. Szintén a Journey jelenlegi felállását erősíti a nemrég visszatért dobos, az említett Deen Castronovo, aki Narada Michael Waldennel osztozik az ütős feladatokon. Walden, Jackson és Jason Derlatka billentyűs-vokalista 2020-ban csatlakozott a Journey-hez, miután a zenekar viharos körülmények között szakított Steve Smith dobossal és Ross Valory basszusgitárossal.

A ‘Freedom’ dallistája Schon szerint, melyről eddig csupán a The Way We Used To Be lett bemutatva.

01. Together We Run
02. Don’t Give Up On Us
03. Still Believe In Love
04. You Got The Best Of Me
05. Live To Love Again
06. The Way We Used To Be
07. Come Away With Me
08. After Glow
09. Let It Rain
10. Holdin On
11. All Day All Night
12. Don’t Go
13. United We Stand
14. Life Rolls On
15. Beautiful As You Are

Journey - Freedom

Megosztás