Két nappal azután, hogy a Dead Daisies sajtósa megszellőztette, Tommy Clufetos lesz a dobosuk a banda következő turnéján, Deen Castronovo bejelentette, hogy kilép a csapatból.

Deen Castronovo

Szombaton Deen a következő nyilatkozatot tette közzé a közösségi médián keresztül: „Mint néhányan értesülhettetek róla, távozom a Dead Daisiesből. Döntésem nem volt könnyű, mivel nagyon tisztelem egykori zenésztársaimat, és hatalmas szeretettel és nagyrabecsüléssel gondolok az összes rajongóra, aki támogatott minket. Ez a döntés végre időt ad arra, hogy miután alaposan kiturnéztam magam, végre a családommal legyek, és előjegyeztessem magam egy kisebb hátműtétre, ami biztosítja, hogy később visszatérhessek a színpadra, zenéljek, és azt csináljam, amit szeretek! Biztosak lehettek benne, hogy hamarosan visszatérek! Szeretlek mindannyiótokat. Legyetek egészségesek, maradjatok biztonságban, nagy dolgokra számíthattok a jövőben!”

 

 

A dobos 2017 óta volt a zenekar tagja, a turnékon kívül a 2018-as ‘Burn It Down’ nagylemezen és a most megjelent ‘Holy Ground’-on, valamint a 2019-ben kihozott ‘Locked and Loaded: The Covers Album’ című válogatáslemezen hallhattuk a játékát.

Megosztás