A CoreLeoni – melyet Leo Leoni a rég nem játszott Gotthard-dalok felelevenítésére hozott létre – kiadta az első kislemezt a közelgő új albumáról. A Let Life Begin Tonightban mutatkozik be az új énekes, Eugent Bushpepa.

CoreLeoni

A CoreLeoni nemrég jelentette be, hogy ők is az Atomic Fire Recordshoz szerződtek, és közelgő albumuk, amely nemes egyszerűséggel a ‘III’ címet kapta, május 13-án jelenik meg. Ma a csapat bemutatta az új kislemezdal, a Let Life Begin Tonight klipjét, amely tökéletesen megadja az alaphangot a fent említett lemezhez, ráadásul a rajongók nagyon jó első benyomást szerezhetnek a banda új énekeséről, a Ronnie Romero helyére érkezett Eugent Bushpepáról. Az alapító, Leo Leoni gitáros így nyilatkozott erről: „A zenekarnak – különösen Eugent belépésével – ez egyfajta újrakezdés. Néha az életnek éppen erre van szüksége, és ez nagyszerű érzés. Kicsit olyan, mintha teljesen új partokra indulnánk, rengeteg érzelemmel telve és hatalmas eufóriával.”


A CoreLeoni új tagja Eugent Bushpepa, az albán énekes erőteljes hangjával egészen új szintre emeli a dalokat, és nem mellékesen zeneszerzőként is lehet számítani rá. Lehet, hogy az új CoreLeoni-lemez csupa vadiúj dallal lesz tele? 2018-ban Eugent képviselte hazáját az Eurovíziós Dalfesztiválon Lisszabonban, és dalával hetedik helyezést ért el. „Eugentre tulajdonképpen először az Eurovíziós Dalfesztiválon figyeltem fel – mondta róla Leoni. – Rögtön megtetszett a hangja, és az ott elhangzott dal is bejött. Aztán amikor abba a helyzetbe kerültünk, hogy új énekest kellett keresnünk, azonnal ő jutott eszembe és felvettem vele a kapcsolatot. Nagyszerű énekes és elképesztően remek ember.”

A CoreLeoni 2022-es felállása:
Eugent Bushpepa – ének
Leo Leoni – gitár
Jgor Gianola – gitár
Mila Merker – basszusgitár
Alex Motta – dob

Megosztás