Azt mondják, az igazán jó dalok egy szál gitárral is jól szólnak. A Bonfire visszavett a lángból, és amolyan „almost unplugged” – tábortűz melletti – verziókat gyártott egykori nagy slágereiből, mint amilyen például az American Nights is.

Bonfire

‘Roots’ címmel jelenik meg a Bonfire új kiadványa, melyen a zenekar történetének 24 slágerét értelmezték újra. Hans Ziller gitáros – az egyetlen eredeti tag a csapatban – igen érdekes ötlettel állt elő, néhány olyan gitárfutamot is elhelyezett a dalokban, melyek rá nagy hatással voltak annak idején. Ezek a futamok ízlésesen szövik át az egész albumot, nincs ez másként az American Nights című nótában sem. Az 1987-es ‘Fireworks’ albumon található dal eredeti formájában igazi arénarock-slágernek számított, de így is nagyon élvezetes a csomagolása.

 

 

A dupla lemezt február 26-án adja ki az AFM Records. Az első dal, amit bemutattak róla, a 2008-as Love Don’t Lie akusztikus feldolgozása volt, melyben Frank Panè gitáros felesége, Lydia Panè énekelt duettet Alexx Stahl énekessel.

Bonfire - Roots

Megosztás