Igaz, hogy novemberben jelent meg a finn szörnyek 7 különböző stílusú anyagot rejtő 7 lemezes újdonsága, a ’Lordiversity’, de az industrial metal stílusú fejezetből most hozták ki a Demon Supreme című tétel klipjét.

Lordi

Sokak meglepetésére igaz lett az a hír, amelyet még tavaly tavasszal dobott be Mr. Lordi az éterbe. A szörnyek vezetője azt mondta, nemcsak egy sima sorlemezzel fognak jelentkezni, hanem rögtön héttel, és ráadásul mindegyik különböző stílusú lesz. A ’Lordiversity’ lemezein így hard rock, disco, progresszív rock, heavy metal, AOR, thrash/speed metal és végül industrial metal stílusban hallhatjuk őket zenélni. Az utolsó lemez, ami a ’Spooky Sextravaganza Spectacular’ címet kapta, az előbb említett indusztriális stílusú lett, ezen kapott helyet a Demon Supreme, amelyhez most mutattak be szöveges kisfilmet.
Aki szeretné beszerezni a ’Lordiversity’ kiadványt, az AFM Records webshopjában még megteheti, itt még kapható az 5000 példányban készült CD-box és az 500-500 példányra limitált vinyl-boxok ezüst, lila és fröcskölt vörös színekben.

 

 

Megosztás