Súlyos új dalt szállított le a Black Stone Cherry. A kentuckyi gárda Again című dala az októberben érkező albumukon kap helyet, mellyel Ben Wells szerint „be akartuk bizonyítani, hogy még mindig tökösek vagyunk”.

Black Stone Cherry

’The Human Condition’ címmel október 30-án jelenik meg a Mascot Label Groupnál a Black Stone Cherry új lemeze. Az albumot Jon Lawhon basszer stúdiójában, a Monocle Studiosban vették fel, még épp a koronavírus-járvány kitörése előtt. „Sietség és az ismeretlentől való félelem lengte körül a felvételeket, az egy ijesztő időszak volt – mondta John Fred Young dobos. – Minden egyes dal egy olyan történetet mesél el, melyen mindannyian keresztülmentünk – a boldogságról, a küzdelemről és arról, hogyan kell alkalmazkodnunk.”

 

 

„Ezen a lemezen feltekertük az erősítőket, a dobok az arcodba másznak, és vannak rajta igazán súlyos riffek – tette hozzá Ben Wells gitáros. – Tizenkilenc év és hét album után be akartuk bizonyítani, hogy még mindig tökösek vagyunk. Ez a lemez olyan, mint egy újjászületés.”

Az album többféle változatban már elő is rendelhető a kiadó webshopjában, alább pedig az első dal, az Again hallgatható meg. A banda előző lemezéről, a ’Family Tree’-ről mi is írtunk, ha lemaradtál róla, most pótolhatod a linkre kattintva.

’The Human Condition’ számlista:

01. Ringin’ In My Head
02. Again
03. Push Down & Turn
04. When Angels Learn To Fly
05. Live This Way
06. In Love With The Pain
07. The Chain
08. Ride
09. If My Heart Had Wings
10. Don’t Bring Me Down
11. Some Stories
12. Devil In Your Eyes
13. Keep On Keepin’ On

Black Stone Cherry

 

Megosztás