Már csak egy hét van hátra, hogy az amerikai southern csapat újdonsága, a ’The Human Condition’ a boltokba kerüljön. Az In Love With The Painnel bővült az előzetesek sora, mely most a banda aktuális kedvence a lemezről.

Black Stone Cherry

’The Human Condition’ címmel jelenik meg október 30-án a Mascot Label Groupnál a Black Stone Cherry új lemeze. Az albumot Jon Lawhon basszer stúdiójában, a Monocle Studiosban vették fel, még épp a koronavírus-járvány kitörése előtt. „Sietség és az ismeretlentől való félelem lengte körül a felvételeket, az egy ijesztő időszak volt – mondta John Fred Young dobos. – Minden egyes dal egy olyan történetet mesél el, melyen mindannyian keresztülmentünk – a boldogságról, a küzdelemről és arról, hogyan kell alkalmazkodnunk.

 

 

„Ezen a lemezen feltekertük az erősítőket, a dobok az arcodba másznak, és vannak rajta igazán súlyos riffek – tette hozzá Ben Wells gitáros. – Tizenkilenc év és hét album után be akartuk bizonyítani, hogy még mindig tökösek vagyunk. Ez a lemez olyan, mint egy újjászületés.”

Az album többféle változatban már elő is rendelhető a kiadó webshopjában, az Again és a Ringin’ In My Head után most az In Love With The Pain tesztelhető, melyről ezt mondta a zenekar: „Az In Love With The Pain az egyik váratlan klasszikus, amelyről nem is tudtuk, hogy szükségünk van rá. Évekkel ezelőtt írtuk ezt a dalt pár barátunkkal, Scott Lindsey-vel és Stephen Stylesszal, azzal a szándékkal, hogy átpasszoljuk egy másik előadónak. Azonban a régi demókat hallgatva újra eszünkbe jutott. Ezért úgy döntöttünk, hogy adunk neki egy esélyt, és átdolgoztuk, rányomva a BSC-bélyegzőnket, és boldogok vagyunk, hogy megtettük! Ez most a kedvencünk!”

Megosztás