George Benson rövidesen megjelenő koncertfelvételéről most a Turn Your Love Aroundot mutatták be, melyért annak idején a Bill Champlin – Steve Lukather – Jay Graydon szerzőhármas Grammyt is kapott.

George Benson

A Grammy-díjas ikon mindig is a világ legnagyobb és leghíresebb színpadain tündökölt, ennek ellenére George Benson egy különleges és egyben ritka pillanatot megörökítő kiadvánnyal jelentkezik, ugyanis a mindössze 250 fős befogadóképességű Ronnie Scott’s Jazz Clubban rögzítette legfrissebb koncertkiadványának anyagát. A ‘Weekend In London’ tartalmából tavasszal már meghallgathattuk a Give Me The Night című slágert, nyár elején érkezett a The Ghetto, majd a Cruise Control folytatta a sort. A londoni bulin elhangzott dalok közül a most egy 1981-ben megjelent tételt hallhatunk, ez a Turn Your Love Around. Az újdonság november 13-tól lesz kapható, kiadója a Mascot Label Group.

A gitáros így mesélt erről a dalról: „Ez egy szokatlan nóta, amit annak idején a felvételek alatt kaptam, Steve Lukather, a Toto gitárosa hozta nekem. Azonnal beleszerettem a dalba, és ez meg is jelenik a felvétel szellemében és habitusában.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás