Ringin’ In My Head címmel legurult a második új dal is a Black Stone Cherry új lemezéről, mely október végén farol be a lemezboltokba.

Black Stone Cherry

’The Human Condition’ címmel jelenik meg október 30-án a Mascot Label Groupnál a Black Stone Cherry új lemeze. Az albumot Jon Lawhon basszer stúdiójában, a Monocle Studiosban vették fel, még épp a koronavírus-járvány kitörése előtt. „Sietség és az ismeretlentől való félelem lengte körül a felvételeket, az egy ijesztő időszak volt – mondta John Fred Young dobos. – Minden egyes dal egy olyan történetet mesél el, melyen mindannyian keresztülmentünk – a boldogságról, a küzdelemről és arról, hogyan kell alkalmazkodnunk.”

 

 

„Ezen a lemezen feltekertük az erősítőket, a dobok az arcodba másznak, és vannak rajta igazán súlyos riffek – tette hozzá Ben Wells gitáros. – Tizenkilenc év és hét album után be akartuk bizonyítani, hogy még mindig tökösek vagyunk. Ez a lemez olyan, mint egy újjászületés.”

Az album többféle változatban már elő is rendelhető a kiadó webshopjában, alább pedig az Again után most a Ringin’ In My Head hallgatható meg. A banda előző lemezéről, a ’Family Tree’-ről mi is írtunk, ha lemaradtál róla, most pótolhatod a linkre kattintva.

Megosztás