Megérkezett a finn Battle Beast második kislemeze a januárban érkező hatodik albumról.

Battle Beast

Január 21-én jelenik meg a finn Battle Beast legújabb nagylemeze ’Circus Of Doom’ címmel a Nuclear Blast gondozásában. Az anyagon 10 nóta kap helyet, amiről az első – egy rendkívül unszimpatikus figuráról írt – dallal már megismerkedhettünk, most képi megjelenítést kapott a második nóta is. A megszólalás a Battle Beasthez méltó módon keveri a heavy metalt popos elemekkel, illetve Noora Louhimo egyedi hangjával.
A második kislemezdal az Eye Of The Storm, aminek a videója már megtekinthető, és a streaming platformokon is elérhető. Joona Björkroth gitáros így mesélt az új dalról: „Az Eye Of The Storm arról a dologról szól, ami a felszínen tartja a hajódat, amikor a világ viharai megpróbálnak elsüllyeszteni. Ez egy erőt adó és felemelő dal, ami akkor működik a legjobban, ha a hangerőt egészen 11-ig feltekerjük [vélhetően a lehetséges tíz fokozatból], szóval mindenképpen csavarjátok fel!”
Az új album a következő fizikai formátumokban rendelhető: jewelcase CD, dupla digibook CD, dupla fekete, ezüst és arany vinyl, valamint dupla digibook CD + póló rajongói csomag.

 

 

Megosztás