fbpx

Baumann Eszter Anna és csapata újult erővel csap a húrok közé, friss anyagukat egy rendkívül hangulatos teaserrel jelentették be.

Ann My Guard

A zenekar legutóbb 2018-ban hallatott magáról az egészen kiválóra sikeredett ’Moira’ lemezzel. Ezúttal a ’Furia’ című EP-t jelentették be, amihez bár zenét még nem, de egy annál hangulatosabb teasert kaphattunk. Az EP-t júliusban rögzítik a szegedi Miracle Sound stúdióban. A munkát kissé bonyolultabbá tette, hogy az énekesnő már Hollandiában él, de szerencsére ez nem akadályozta meg a zenekart a közös alkotásban.

Az anyagon hat dal található majd, az énekes-basszusgitáros Baumann Eszter Anna a következő gondolatokat osztotta meg ezzel kapcsolatban: „Kiköltözésem óta rengeteg minden történt velem, főleg önismereti szempontból volt tanulságos az elmúlt időszak, és rájöttem, hogy a ’Moira’ album írásakor keletkezett gyász átfordult valami sokkal förtelmesebb, éktelen dologba, ami nem más, mint a düh. A ’Moira’-t egyébként idén jelölték a Fonogram-díjra, ami egyfelől óriási megtiszteltetés, másrészt pedig egy kicsit szomorú, amikor a macskáddal koccintasz az erkélyeden, mivel márciusban jóformán az utcára se lehetett kimenni Hollandiában. Valahol annyira tipikusnak és ironikusnak érzem, hogy végre, megérkezett a régóta várt elismerés otthonról, erre egy világjárvány közbeszól az ünneplésnek. Ráadásul az európai klubturnénk is csúszik egy évvel, otthon pedig a Rockmaratonon léptünk volna fel… Természetesen a menedzsmentünk orvosolta a problémát, így lesz koncert külföldön, illetve Budapesten is, melynek a dátumát minél hamarabb szeretnénk közzé tenni.”

A ’Furia’ teasere mellé pedig szóljon a nem rég megjelent vOid című dal, ami szintén hallható lesz az anyagon.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás