Lehull a lepel a magyar banda új lemezéről, a ’Furia’ címadó dalát máris tesztelhetjük. „Ezzel a dallal szeretnék tükröt mutatni az embereknek.” – mondta róla az énekesnő.

Ann My Guard

A nehéz időszak ellenére az Ann My Guard ismét berúgta a motort és bejelentette új albuma megjelenését, a hírt egy ütős videóklippel is megtámogatták.

 

 

Baumann Eszter Anna és csapata nemrég elkényeztetett minket is a ’Moira’ című remekül sikerült nagylemezükkel, aminek máris itt a folytatása, az igen hangulatos névre keresztelt ’Furia’, amit december 4-én vehetünk kezünkbe. A fizikai példányokat a Dutch Music Works forgalmazza. Persze, aki türelmetlenebb, a zenekar oldalán elő is rendelheti.

A lemezről máris meghallgatható a címadó dal, amihez egy hangulatos klipet is kapunk.

Az énekesnő így nyilatkozott a dalról: „A mélyen eltemetett gyász, egyedüllét, szorongás és a be nem gyógyult sebek mostohagyermeke lett a Furia, ami a karantén első heteiben született egy magányos estén. A téma maga elég profetikusra sikerült, mivel szerintem ma nincs olyan ember, akit ne sújtana le lelkileg a jelenlegi helyzet a világban. A kérdés az, hogy mennyit beszélünk róla és sikerül-e feldolgoznunk közösen ezt a traumát. A legrosszabb, amit tehetünk, hogy érleljük magunkban ezt a szörnyet, ami később egy váratlan helyzetben, váratlan formában csap minket arcon. Ezzel a dallal szeretnék tükröt mutatni az embereknek ahhoz, hogy merjenek szembenézni a félelmeikkel, hiszen ha kiássák magukból a démont, és képesek megszelídíteni azt, akkor azáltal sokkal erősebben és bölcsebben kezdhetnek egy új fejezetet a világban. Már aki elég bátor hozzá, hogy szembenézzen önmagával…”

A ’Furia’ lemezen az alábbi dalokat hallhatjuk:

01. Eclipse
02. Nyx
03. Furia
04. Child’s Play
05. The Mourning
06. Aurora

Ann My Guard - Furia

Megosztás