A Velvet Underground-feldolgozás után egy Outrageous Cherry-dallal jelentkezett Alice Cooper. A ‘Detroit Stories’ második kislemezdala még a shock rock nagymestere szerint is furcsa.

Alice Cooper

Alice Cooper új lemeze, a ‘Detroit Stories’ 2021. február 26-án érkezik az earMUSIC gondozásában. A lemez második kislemezének, az Our Love Will Change The Worldnek a szöveges videójával jelentkezett az énekes. A sajtóközlemény szerint a dal „ártatlan és reményteljes dallamokkal, örömteli, vidám tempóval és általánosságban boldog atmoszférával rendelkezik”. De valóban erről szólnak a szövegek?

 

 

Alice elmagyarázza: „Azt hiszem, hogy az Our Love Will Change The World az egyik legfurcsább dal, amit valaha készítettem, és ez is egy másik detroiti szerzőtől származott. És annyira furcsa volt, mert olyan boldog dallamok voltak benne, a szövege meg minden volt, csak boldog nem – a kettő egymás mellé állítása egyszerűen nagyszerű volt. Azonnal lecsaptam rá és azt mondtam: »Oké, ez remek lesz!« A zene egyfajta dolgot sugall, a szöveg pedig teljesen mást mond, imádom ezt a dalt! Teljesen különbözik az album többi szerzeményétől.”

Megosztás