Nita Strauss újra összeállt Alice Cooperrel egy új kislemez erejéig, amely a 2023 első felére ígért Strauss-album újabb előzetese. A Winner Takes All című dal nyomokban sem emlékeztet az ABBA hasonló című dalára, sőt!

Miután kiderült, hogy Nita Strauss újra Alice Cooper csapatában játszik a ’Too Close For Comfort’ turnén, nem okozott meglepetést ez a zenei együttműködés. “Nem volt kérdés, hogy olyan dalt szeretnék készíteni, amelyben régi főnökömmel és barátommal, a legendás Alice Cooperrel dolgozom együtt. Azt hiszem, a számmal megvalósult a célunk, Alice hangja és jellegzetes stílusa egy súlyos, modern rockdalban mutatja meg magát. Miután hosszú évekig adtam a gitárjátékomat a zenéjéhez a színpadon, igazán megtisztelő volt együtt dolgozni vele és hallani a hangját az egyik dalomban!”

 

 

Váratlan húzás volt „Hurricane Nita” távozása Alice Cooper turnézenekarából, aki Demi Lovatóhoz csatlakozott kifejezetten azzal a szándékkal, hogy rockosabb irányt adjon a popsztár élő fellépéseinek. Persze már akkor gyanús volt, hogy visszatér, és hogy ezzel a kitekintéssel csak a zenei spektrumát szélesíti, amit Cooper teljes mértékben támogatott: “Nita szabadságot kért, hogy mással dolgozhasson, amire én mindig bátorítom a zenekarom tagjait. Szeretem, ha kihívások elé állítják magukat, és új dolgokat próbálnak ki.”

 

Megosztás