A ‘Rock Camp: The Movie’ 2021. január 15-én startol az amerikai mozikban, többek közt Alice Cooper, Roger Daltrey, Sammy Hagar és a Judas Priest is látható a dokumentumfilmben.

Rock Camp - The Movie

2021. január 15-től látható New Yorkban, Los Angelesben, San Franciscóban, Chicagóban, Miamiban, Washington DC-ben és országszerte további 100 városban a ‘Rock Camp: The Movie’ dokumentumfilm. Ezt követően 2021. február 16-tól a médiaszolgáltatóknál VoD-szolgáltatásként érhető majd el, az előzetesét nemrég mutatták be.

 

 

A nyári táborok hangulata találkozik a ‘Spinal Tap’ (A turné) című filmmel, amikor a Rock ‘N’ Roll Fantasy Campbe látogatunk, ahol az álmodozók összegyűlnek Amerika és a világ minden tájáról, hogy együtt gitározzanak hőseikkel és megtanulják, hogy kell a rockot úgy nyomni, mint a legendák. A Rock ‘N’ Roll Fantasy Camp ötlete 25 évvel ezelőtt abból az álomból született, hogy néhány napig a rajongók is élhessék a rocksztárok életét az igazi rocksztárokkal együtt, és közben zenei kurzusokon vehessenek részt.

A filmet Doug Blush filmrendező készítette, aki korábban az Oscar-díjas ’20 Feet From Stardom’ dokumentumfilmnek is vágója volt. A ‘Rock Camp: The Movie’ négy táborozót (és családtagjaikat) követi nyomon útjuk során, ahogy együtt zenélnek kedvenceikkel, és láthatjuk, hogyan győzik le félelmeiket és ez hogyan változtatja meg életüket. A filmben többek közt Alice Cooper, Roger Daltrey, Sammy Hagar, a Judas Priest, Joe Perry, Gene Simmons, Paul Stanley, Nancy Wilson és Slash is szerepel.

Rock Camp - The Movie

Megosztás