A jó és rossz küzdelméről szól Nita Strauss legújabb dala, ami a jövő évben érkező szólólemezén kap helyet, a dalt az Arch Enemy énekesnőjével, Alissa White-Gluzzal adják elő.

A jelenleg Demi Lovato mellett gitározó Nita Strauss 2023 első felére tervezte második szólólemezének megjelenését. A 2018-as ’Controlled Chaos’-szal szemben most olyan albumon dolgozik, amelynek egyik fele instrumentális lesz, míg a másik felén énekesek is szerepelnek. A pontos részleteket egyelőre nem árulta el, de három dalt már megosztott velünk. A Dead Inside című dalában David Draiman (Disturbed) énekel, ezután érkezett az instrumentális Summer Storm, a legfrissebb pedig a The Wolf You Feed, amiben Alissa White-Gluz (Arch Enemy) a vendég, erről így mesélt: „Nagyon büszke vagyok, hogy megjelent ez a számom, különösen most, amikor annyi minden történik velünk. Ez egy történelmi időszak, legyen szó akár politikáról, zenéről, közösségi médiáról vagy a személyes életünkről. A dal egy indián legendát dolgoz fel a bennünk küzdő két farkasról, az egyik gonosz, a másik jóságos. Hogy melyik kerekedik felül? Amelyiket táplálod.”
Alissa is megszólalt a témával kapcsolatban: “Nita és én végre együtt dolgozhattunk, mindketten évek óta készültünk erre. A The Wolf You Feed egy ütős, fülbemászó szám, nagyon menő a hangulata. A két farkas analógiáját megtartottam alapként a dalban, miközben eljátszottam a mindannyiunkban jelenlévő mentális kötélhúzást. Öröm volt ezt a dalt közösen felépíteni, megtiszteltetés számomra, hogy részese lehettem. Alig várom, hogy újra együtt dolgozzunk.”

 

 

Megosztás