Az Accept is hamarosan visszatér! A német heavy metal vezéralakjai 2020. október 2-án adják ki a ‘The Undertaker’ kislemezt. Ez a szám lesz az első ízelítő a hattagúvá duzzadt csapat új stúdióalbumának anyagából.

Accept

Júliusban Mark Tornillo még úgy nyilatkozott, talán még nyáron kijön az Accept első kislemezdala az új albumról, ám a Nuclear Blast kiadó bejelentése szerint erre csak október 2-án kerül sor. Ez lesz az első hanganyag a hattagúvá bővült együttestől. A kislemezen két szám található, a The Undertaker mellett a Life’s A Bitch korábban kiadatlan élő verzióját tartalmazza, amelyet 2019-ben Ouluban, Finnországban vettek fel. Elsősorban digitális kislemez lesz, de a gyűjtők részére limitált 7″-os vinylen is kiadják három különböző színben, mindegyik 300 példányban lesz elérhető.

 

 

Accept - The Undertaker

A The Undertaker egy hátborzongató felépítésű, de fülbemászó, középtempós szám, amely beszivárog a koponyádba. Wolf Hoffmann szerint a dal a készülő album egyik legemlékezetesebb és legbriliánsabb darabja. Élőben bizonyosan nagyon ütős lesz! A kislemezt és az albumot az amerikai Nashville-ben vették fel. A keverőpultnál ismét Andy Sneap brit mesterproducer ült (Judas Priest, Megadeth stb.), aki 2010 óta felelős az Accept fenséges stúdióhangzásáért.

A zenekar 2017-ben adta ki utolsó sorlemezét ’The Rise Of Chaos’ címmel, azóta csak a ‘Life’s A Bitch’ kislemezt jelentették meg tavaly tavasszal.

Megosztás