Jól halad az Accept új lemeze, Mark Tornillo szerint pedig lehet, hogy már nyáron hallhatunk valamit a decemberre időzített anyagról.

Accept

Májusban arról szóltak a hírek, hogy a járvány nem állította meg az immár hat főre duzzadt veterán német metálalakulatot, ugyanis Andy Sneap producerrel egymástól távol is tudták folytatni a munkát. A minap Mark Tornillo frontember arról beszélt, hogy állnak a munkálatokkal. Lelkesen árulta el, hogy közel vannak a befejezéshez. „Még a járvány kezdetén voltam párszor Nashville-ben, dolgoztunk Wolffal közösen a stúdióban. Aztán amikor kiderült, hogy a Judas Priest elhalasztja a turnéját, akkor Andy is Nashville-be jött, majd én is visszatértem és a mindenségit, majdnem befejeztük az új lemezt! Kilenc dal felvételén dolgozunk, melyek még nincsenek készen, összesen pedig tizenöt vagy tizenhat dalt megírtunk, ezeket mind fel is vesszük. Ezeknél bizonyos részeket már feljátszottunk, van amiből a ritmusalapokat, van amiből mást, de még nem énekeltem fel őket. Viszont lehet, hogy egyes dalok elkészültek és Andy jelenleg keveri is őket. Beszéltünk arról, hogy egy kislemezt kiadunk nyáron, majd ha összejön az egész, valamikor karácsony környékén jelenik meg.”

 

 

Tornillo sejtelmesen még annyit hozzátett, hogy az új album egy kicsit más lesz, mint az eddigiek – sötétebb, keményebb.

 

Megosztás