Az április 26-án megjelenő ‘Humanoid’ album Európa-turnéjának része lesz az Accept július 11-i fellépése a Rockmaratonon. Úgy tűnik, a turnét kihagyó Phil Shouse gitárost már nem tekintik a csapat részének, újra öten vannak a zenekari fotón.

Az Accept bejelentette, hogy új albumuk, a ‘Humanoid’ április 26-án jelenik meg, az első kislemezdalt február 28-án mutatják be róla, a lemez hangmérnöke és producere ismét Andy Sneap. A bejelentéssel együtt kiadott zenekari fotó viszont arról tanúskodik – bár hivatalos megerősítés nem érkezett ezzel kapcsolatban –, hogy ismét öttagúnak tekintik a zenekart, a turnétól visszalépett Phil Shouse gitárost Joel Hoekstrával helyettesítik a koncerteken, a lemezekre meg egyébként is Wolf Hoffmann egyedül szokta feljátszani a gitársávokat.

 

 

Létrehoztak továbbá egy weboldalt, ahol a világ metálrajongói átprogramozhatják az album borítóján látható robotot, miközben felfedezhetik az új lemez különböző részleteit. A belépéshez szükséges valamelyik digitális szolgáltatónál előmenteni a ‘Humanoid’-ot, ezek után az Accept zenéjére forgolódhatunk a kialakított virtuális világban. (Kipróbáltuk, egyelőre csak a régi dalokkal hangolódhatunk.)

A banda az új anyaggal turnéra indul, az őszre bejelentett headliner koncertek elkerülik Magyarországot, viszont a Hellfestet és Wackent is érintő nyári fesztiválszakasz része lesz a Szalki-sziget is, július 11-én a Rockmaratonon láthatjuk a feltehetőleg új látványvilággal megtámogatott új műsorukat.

Accept - Humanoid

Megosztás