Megérkezett a második kislemez Ozzy Osbourne szeptemberben érkező új albumáról, a dalban a Black Sabbath-gitáros Tony Iommit is hallhatjuk.

Szeptember 9-én jelenik meg a Sötétség Hercegének új lemeze, a 2020-as ’Ordinary Man’ folytatása, amit ismét Andrew Watt producerrel készített. Ozzy és Andrew mellett a dalok írásában Robert Trujillo (Metallica), Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) és Ali Tamposi slágergyáros vállalt szerepet. A ’Patient Number 9’-on hallható dalok nagy részében a Metallica basszusgitárosát és az RHCP dobosát hallhatjuk, de vendégként feltűnik Jeff Beck, Eric Clapton, Mike McCready (Pearl Jam), Zakk Wylde (Black Label Society), Taylor Hawkins (Foo Fighters), Duff McKagan (Guns N’ Roses), Chris Chaney (Jane’s Addiction) és Tony Iommi (Black Sabbath) is. A címadó dal után debütáló Degradation Rulesban Tony Iommi gitárjátékát is hallhatjuk, a közös munkáról így mesélt Ozzy: „Nagyon jó volt Tonyval dolgozni, ő a riffek mestere, senki sem érhet fel hozzá ebben a tekintetben.”
Ozzy a ’No More Tours 2’-vel a tervek szerint Budapestre is ellátogat 2023. május 17-én, az eseményre a Funcode-on lehet jegyet váltani, az albumot pedig IDE kattintva több változatban is előrendelhetjük.

 

 

Megosztás