A Live Nationnek köszönhetően az újraszervezett ‘No More Tours 2’ megállói közé a Budapest Aréna is bekerült. Ozzy Osbourne 2022 februárjában érkezik Magyarországra.

Ozzy Osbourne

A Rock and Roll Hírességek Csarnokának újonca, a Grammy-díjas énekes és zeneszerző Ozzy Osbourne bejelentette ‘No More Tours 2’ turnéja közelgő angol és európai koncertjeinek új időpontokra történt átszervezését. Tekintettel a jelenlegi helyzetre, a 2020 októberére tervezett hathetes koncertkörút 2022-ben kerül lebonyolításra. Az új dátumokat kapott arénaturné 2022. január 26-án indul majd Berlinben, és egy vadonatúj várossal is bővült: 2022. február 2-án a Budapest Arénában lép fel Ozzy Osbourne.

 

 

A budapesti koncertre elsőként a regisztrált Live Nation tagok tudnak belépőt venni október 30-án 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés 2020. november 2-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Ozzy üzenete igy szól: „Óriási köszönetet szeretnék mondani rajongóimnak kitartásukért és türelmükért. Alig várom, hogy újra találkozzunk. Addig is vigyázzatok magatokra. Isten áldjon mindnyájatokat! Szeretettel: Ozzy.”

A koncert Facebook-eseményben többet is megtudhatsz a buliról.

Megosztás