Mivel úgy néz ki, idén is a tervezettnél lassabban indulhat be a koncertszezon, Eddie Van Halen fia a Jimmy Kimmel Live! tévéshow-ban mutatja be csapatát élőben.

Wolfgang Van Halen

Wolfgang Van Halen bejelentette, hogy szólózenekara, a Mammoth WVH élőben a Jimmy Kimmel Live! tévéműsorban debütál február 11-én, csütörtökön.

 

 

A Mammoth WVH Distance című kislemezével a Billboard Hot Hard Rock Songs toplistájának első helyére került. A dal a digitális letöltések listáinak is az élén szerepel. A dal érzelmes videóját még novemberben bemutattuk. Korábban már azt is bejelentették, hogy a Mammoth WVH október 10-én mutatkozik be, a kaliforniai Sacramentóban megrendezendő Aftershock Fesztivál utolsó napján.

A csapat felállása: Wolfgang Van Halen – ének, gitár, Frank Sidoris  – gitár (Slash featuring Myles Kennedy And The Conspirators), Ronnie Ficaro – basszusgitár és Garrett Whitlock – dob (Tremonti).

A zenekar nevének eredetéről Wolfgang elmesélte, hogy a Van Halen zenekarnak ez volt a korai elnevezése, és apja áldásával használja ezt saját bandájához, hozzátéve saját monogramját.

Megosztás