Az áprilisban Budapestre látogató Slasht, a Guns N’ Roses gitárosát nemrég az AC/DC énekesével, Brian Johnsonnal és Steven Tylerrrel (Aerosmith) közös klipben láthattuk, de vajon mit csinált Michael Schenkerrel egy stúdióban?

Slash & Michael Schenker

Michael Schenkerrel közös képen pózolt Slash a frankfurti Studios 301-ban, akik az alábbi üzenettel osztották meg a fotót: „Abban a hatalmas megtiszteltetésben volt részünk, hogy két rocklegendát fogadhattunk, Slasht és Michael Schenkert. Kreativitásuk, szenvedélyességük és tehetségük vibráló energiával töltötte meg stúdiónkat. Igazán felejthetetlen session volt.” Mivel Slash május 17-én megjelenő blueslemezén nem szerepel Schenker, valószínűleg a germán gitáros idénre tervezett új albumán fog felbukkanni a Guns N’ Roses gitárosa.

 

 

Nemrég Slash – aki az ‘Orgy Of The Damned’ című, sztárokkal teletűzdelt feldolgozásalbumon azon blueselőadók előtt tiszteleg, akik korai éveiben legnagyobb hatással voltak rá – bemutatta az első dalt erről a bizonyos blueslemezről, Brian Johnson (AC/DC) közreműködésével ad elő egy Howlin’ Wolf-klasszikust, a Killing Floort. És ha ez még nem lenne elég, a dalban Steven Tyler, az Aerosmith énekese szájharmonikázik.

Mi viszont az áprilisi koncertjére készülhetünk, ahol nem a blues lesz a főszereplő, hanem a Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators által képviselt, dallamokban és riffekben gazdag örömzene, az MVM Dome-ban április 19-én ráadásul a Mammoth WVH, Wolfgang Van Halen zenekara melegít be nekik. Jegyeket a Live Nation oldalán lehet vásárolni a koncertre. További infók az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás