A Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators 2024 áprilisában lép fel Budapesten a Mammoth WVH társaságában. A jegyértékesítés pénteken indul.

Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators

The River Is Rising, ez volt a Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators negyedik albumának húzónótája. Ezzel a címmel hirdettek amerikai turnét 2022-ben, a lemez megjelenése után, majd jött a Guns N’ Roses világ körüli koncertkörútja – melynek idén nyáron volt budapesti állomása –, ennek idejére szünetre vonult a side project. Most bejelentették a folytatást, 2024-ben jön a ‘The River Is Rising – Rest Of The World Tour’, mely a világ többi részére is elviszi a műsort. Mexikóvárosban nyitnak január 23-án, Dél-Amerika után Japán, majd Európa következik, április 19-én Budapesten is fellép a csapat az MVM Dome-ban. A teljeskörű jegyértékesítés október 20-án 10 órakor indul a Live Nation oldalán, de a hivatalos rajongói klub tagjai, valamint a regisztrált Live Nation tagok már október 19-én, csütörtökön 10:00-tól hozzájuthatnak a jegyekhez, aki még nem regisztrált a rajongói klubba, a River Is Rising oldalán tud feliratkozni a lehetőségre.

Slash, az ikonikus, Grammy-díjas gitáros, dalszerző és filmproducer a Guns N’ Roses Sweet Child O’ Mine vagy a Welcome To The Jungle listavezető dalok gitárriffjeinek szerzője, miután otthagyta a világhírű bandát, megalapította a Slash’s Snakepit projektet, majd a Velvet Revolver szupergrouppal aratott globális sikereket, mielőtt szólókarrierbe kezdett. Első – és máig egyetlen – szólóalbumával, amelyen többek között Ozzy Osbourne, Fergie és Myles Kennedy is szerepeltek, 2010-ben a slágerlisták élére került, majd létrehozta a jelenlegi, Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators (SMKC) elnevezésű zenekarát, melyben Myles Kennedy (ének), Brent Fitz (dob), Todd Kerns (basszusgitár/ének) és Frank Sidoris (ritmusgitár) játszik, akikkel már több mint egy évtizede folyamatosan turnéznak és zenélnek. Legutóbbi albumuk, a ‘4’ első helyen nyitott az amerikai hard rock albumok listáján. A lemez dalaival jövőre a magyar rajongókat is lenyűgözhetik, előttük Eddie Van Halen fia, Wolf lép fel Mammoth WVH nevű bandájával. Ők már bemutatkoztak a hazai közönségnek Myles Kennedy másik bandája, az Alter Bridge előtt 2022-ben. További infók az esemény Facebook-oldalán.

Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators

Megosztás