Eddie Van Halen fia, Wolfgang, ha a vírus is úgy akarja, jövőre élőben is bemutatkozik önállóan, méghozzá egy olyan fesztiválon, ahol többek közt a Metallica is fellép, így a nagy nyilvánosság garantált.

wolfgang van halen

Wolfgang Van Halen a közösségi médiában jelentette be, hogy saját bandájával, a Mammoth WVH-csel a jövő évben, pontosabban a 2021. október 7-10. között megrendezendő Aftershock Fesztivál utolsó napján mutatkozik be a kaliforniai Sacramentóban. Wolfgang és bandája a még kiadás előtt álló debütáló albumát igyekszik promotálni.

 

 

A formációban a Van Halen-sarj gitározik és énekel, Frank Sidoris (Slash Featuring Myles Kennedy And The Conspirators) gitározik, Garrett Whitlock dobol és Ronnie Ficarro basszusgitározik. Az Aftershock Fesztiválon szintén fellép a Metallica, a Mastodon, az Offspring és a My Chemical Romance is.

A név eredetéről Wolfgang így mesélt: „A név a Van Halen korai elnevezése. Megkértem aput, adja áldását a névre. Egy kicsit ideges voltam, de kellett a hozzájárulása, és nem azért, mert szükségem volt rá, hanem mert így akartam. Így odamentem hozzá és megkérdeztem, frankó-e, ha a Mammoth nevet használom. Ő pedig úgy válaszolt, csak nyugodtan, és látszott, teljesen odavan érte. Aztán megkérdezte, miért vagyok ideges. Alapból ilyen vagyok.”

Megosztás