A 89 éves zenészlegenda dacol az öregedéssel, most is rendületlenül dolgozik, ’A Beautiful Time’ címmel új stúdióalbuma jelenik meg április 29-én.

Willie Nelson

Sorrendben a 72. (!) szólólemezét adja ki Willie Nelson hat és fél évtizedes pályafutása során, előzetesként az I’ll Love You Till The Day I Die-t már most meghallgathatjuk, amelyet Rodney Crowell és Chris Stapleton közösen írtak.
A 14 dalból 5 közös szerzemény Buddy Cannonnal, a lemez beharangozójában ezt olvashatjuk: „Willie újra régi társával, Buddy Cannonnal dolgozott együtt. Most is legendás Trigger gitárján játszik, Jim „Moose” Brown (Hammond B3 és Wurlitzer orgona), Fred Eltringham (dob), Bary Bales (nagybőgő), Bob Terry (elektromos és akusztikus gitár, steel gitár), James Mitchell (gitár) és Mickey Raphael (harmonika) játszanak a felvételeken, öt dalban pedig Melonie Cannon vokálozik.”
A címadó dalt és a We’re Not Happy (Till You’re Not Happy) címűt a jól ismert countryelőadó, Shawn Camp írta, a Tower Of Songot Leonard Cohen, valamint hallhatjuk a Beatles With A Little Help From My Friends örökzöldjét.
Az új album többféle formátumban is előrendelhető Willie Nelson honlapján.

 

 

’A Beautiful Time’ dallista:

01. I’ll Love You Till The Day I Die
02. My Heart Was A Dancer
03. Energy Follows Thought
04. Dreamin’ Again
05. I Don’t Go To Funerals
06. A Beautiful Time
07. We’re Not Happy (Till You’re Not Happy)
08. Dusty Bottles
09. Me And My Partner
10. Tower Of Song
11. Live Every Day
12. Don’t Touch Me There
13. With A Little Help From My Friends
14. Leave You With A Smile

Willie Nelson A Beautiful Time

Megosztás