fbpx

Öt nappal ezelőtt a Pearl Jam frontembere már eljátszott egy új dalt egy virtuális segélykoncerten, ezt vinyl kislemezen is kiadják.

Eddie Vedder

November 18-án új dalt mutatott be Eddie Vedder egy – az interneten zajló – jótékonysági esten Matter Of Time címmel, melyhez mostanra egy animációs videó is készült. Még egy dal rögzítésre került Say Hi címmel. Ezt már évek óta játssza, de hivatalos felvétel még nem készült belőle. A két dalt egy közös vinyl kislemezen is kiadják.

A rendezvény a ‘Venture Into Cures’ címet viseli és azoknak igyekezett segíteni, akik a velük született Kindler szindrómában szenvednek (Epydermolisis Bullosa). Ez egy olyan genetikai betegség, mely hólyagos elváltozásokat okoz a bőrön, nagy fájdalmat okozva. Az estet Eddie Vedder és felesége, Jill szervezte. „Minden nap családok néznek szembe ezzel a kihívással és ez az esemény bepillantást enged a világukba. A cél az, hogy gyógymódot találjunk erre a betegségre, és ez a rendezvény talán egy lépéssel közelebb hoz a megoldáshoz” – foglalta össze Jill Vedder a megmozdulás lényegét.

A Kindler szindrómában körülbelül félmillió ember szenved világszerte. Az esten ott volt többek közt Willie Nelson, Keb’ Mo’, Bradley Cooper, Laura Dern, Reneé Zellveger, Billy Eilish, Adam Sandler, David Lettermann, Jimmy Kimmel.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás