Most már tendenciának látszik, hogy kéthetente jelentkezik új dallal a Whitesnake a ‘Red, White And Blues’ trilógia lemezeinek beharangozása kapcsán. Ma a Slow An’ Easy 2021-es remixét mutatták be a bluesalbumról.

Whitesnake

Február 19-én jelenik meg a Whitesnake válogatástrilógiájának harmadik és egyben utolsó kiadványa. A zenei tematika szerint csoportosított sorozat tavaly a ‘The Rock Album’-mal indult (fehér), ezt követte a ‘Love Songs’ (vörös) és most eljutottunk a kékig.

 

 

 „Nehéz megfelelő szavakat találni arra, milyen mélyen gyökereznek a lelkemben ezek a dalok. De a blues számomra egy gyönyörű szó, amely leírja a különböző érzelemnyilvánításokat… olyan érzéseket, mint a szomorúság, magány, üresség… de olyanokat is, mint a hatalmas öröm, ünneplés és tánc, érzékiség és szerelem!” – írja David Coverdale a lemez előszavaként annak bookletjében.

A két hete megjelent Steal Your Heart Away után másodikként a ‘Slide It In’ albumról a Slow An’ Easy 2021-es remixét mutatták be, a szokásos módon a korabeli videó felújított, HD változatával.

Megosztás