fbpx

David Coverdale csapatának legszebb szerelmes dalai érkeznek novemberben a ’Love Songs’ című gyűjteményben. Az Easier Said Than Done korábban kiadatlan klipjét javították fel az új válogatás kedvéért.

Whitesnake - Easier Said Than Done

November 6-án jelenik meg a ’Love Songs’, amely a nyáron elindított ’Red, White And Blues’ trilógia második darabja. A ’The Rock Album’-hoz hasonlóan most is újrakevert és újramaszterelt régi dalok válogatásáról van szó, azonban korábban kiadatlan felvételek is kerültek rá. A kiadványon az 1987 és 2011 között megjelent öt Whitesnake-nagylemeznek és David Coverdale harmadik szólóalbumának, az ’Into The Light’-nak a dalaiból találhatunk egy csokorral. Utóbbi anyagról a Don’t You Cry és a Midnight Blue hallható a lemezen, míg a korábban kiadatlan With All Of My Heart, a Yours For The Asking és a Let’s Talk It Over című dalok a Whitesnake-fiókból kerültek elő, az 1997-es ’Restless Heart’, a 2008-as ’Good To Be Bad’ és a 2011-es ’Forevermore’ idejéből.

A ’Love Songs’ megjelenéséhez a csapat korábbi gigaslágereinek kisfilmjeit is feljavítják. Ezúttal a ’Forevermore’ idejében forgatott, de valamiért annak idején meg nem jelent Easier Said Than Done-klipet nézheted meg, akár HD minőségben, 2020-as hangzással. Tehát nem elég a 3 kiadatlan dal, jöjjön most melléjük egy kiadatlan klip is! A Rhino Records webes boltjában elindult az előrendelés a CD és a piros színű dupla LP lemezekre.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás