A Lay Down Your Love már a harmadik klipes nóta, amelyet bemutattak a ‘The Blues Album’-ról, mely stílusosan kék borítóval és kék vinylen kerül forgalomba. Megjelenés két hét múlva!

Whitesnake

Február 19-én jelenik meg a Whitesnake válogatástrilógiájának harmadik és egyben utolsó kiadványa. A zenei tematika szerint csoportosított sorozat tavaly a ‘The Rock Album’-mal indult (fehér), ezt követte a ‘Love Songs’ (vörös) és most eljutottunk a kékig.

 

 

A ‘Forevermore’ lemez nyitódala, a Steal Your Heart Away és a ‘Slide It In’ albumról a Slow An’ Easy 2021-es mixeit a feljavított HD minőségű videóklipekkel már bemutatták a két hét múlva megjelenő anyagról, most egy újabb Doug Aldrich-szerzeményen a sor, a koncertklippel felvezetett Lay Down Your Love a 2008-as ‘Good To Be Bad’ albumról szintén vadonatúj keverést kapott.

Továbbra is azt sajnáljuk, hogy a korai, Ian Paice-szel és Jon Lorddal fölvett blues-rock albumok dalai nem kerültek be a válogatássorozatba. De talán a következő merítés majd azokról fog szólni!

Megosztás