A régóta emlegetett Whitesnake-búcsúturné hazánkat is érinti, a jelenleg 31 állomásos európai koncertkörútból a 27. a miénk július 4-én.

Ez már a mai második Whitesnake-hírünk, az első még arról szólt, hogy Michael Devin basszer nem tart velük ezen a turnén, azt pedig már korábban megtudtuk, hogy Dino Jelusick viszont igen, aki nemcsak billentyűs hangszereken és gitáron játszik, hanem David Coverdale-t is segíti háttérvokalistaként. David így kommentálta a koncertet és Dino belépését: “Izgatottan várjuk, hogy felléphessünk Budapesten 2022-ben, a búcsúturnéval ünnepelve a Whitesnake-örökséget, amely közel 50 éve hódítja meg a rocklistákat világszerte.
Nagyon örülök, hogy a rendkívül tehetséges Dino Jelusickot a Whitesnake-ben üdvözölhetem, amióta két évvel ezelőtt együtt játszottunk Zágrábban, rajta volt a szemünk és a fülünk, szeretni fogjátok őt!
Hálás vagyok, hogy már majdnem 50 éve lehetek része ennek a csodálatos világnak, ünnepelhettünk, felejthetetlen pillanatokat oszthattunk meg, és élhettünk át emberek millióival és mindenkivel, aki csatlakozott hozzánk ezen a csodálatos utazáson. Nagyon szeretem a közös élményeket, és egyszerűen szeretem a munkámat, és mindig is szeretni fogom. Köszönöm nektek!”

 

 

David Coverdale a Deep Purple egykori énekese, a Rock And Roll Hall Of Fame tagja, az általa alapított legendás Whitesnake-kel világkörüli búcsúturnéra indul. A 2019-es ’Flesh & Blood’ stúdiólemezzel a banda 65 koncertet adott 30 országban – köztük hazánkban is – több mint 750 ezer rajongó előtt. 2019 után újra – és ezek szerint utoljára – látható lesz Budapesten, 2022. július 4-én, a Barba Negrában.
A budapesti előadásra a jegyértékesítés elindult a Funcode és Rock1 oldalain, limitált számban vásárolhatók early bird jegyek 14.900 forintért, utána a belépők 16.900 forintba kerülnek. További részletek az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás