Közeleg a május, közeleg az új lemez, a dán csodagyerekek harmadik pazar klipjüket tették közzé róla.

Vola

Progmetál körökön belül egyre nagyobb hullámokat vet a zenekar friss dalaival, így már mi is nagyon várjuk az új, ’Witness’ címmel megjelenő lemezüket. Szerencsére erről már több dalt is hallhattunk, sőt, videóklippel együtt élvezhettük ezeket, és ebbe a sorba illeszkedik most a vadiúj 24 Lightyears című nóta is, ami ezúttal egy animációs kisfilmet kapott.


A klip a zenekar basszusgitárosának, Nicolai Mogensennek, valamint Anne Nørkjær Bangnek a közös alkotása.

Mogensen ezekkel a gondolatokkal bocsátotta a friss dalt útjára: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre megoszthatjuk veletek ezt a kisfilmet. Maga a dal a legnagyobb kedvenceim egyike az új lemezről, és óriási öröm volt vizuális oldalról is dolgozni rajta. Anne és én már jó ideje készítünk közösen videókat és nagyon szeretünk mindenféle új, ismeretlen animációs technikákat kipróbálni, felfedezni. Ehhez a kliphez inkább egy digitálisabb megközelítést alkalmaztunk egy sejtelmes, félhomályos, űrutazós hangulatot megcélozva. Anne készítette a rajzokat, én pedig magán az animáción dolgoztam. Tulajdonképpen még mindig kezdőkként tekintünk magunkra a műfajban, de rengeteg időt és szeretetet tettünk bele ebbe a munkába, és nagyon bízunk benne, hogy nektek is tetszeni fog!”

A zenekar fantasztikus élő produkciójához nekünk is volt szerencsénk, sőt még egy jó kis csevejre is elkaptuk őket a koncert előtt, és legutóbbi lemezükért is nagyon lelkesedtünk.

Megosztás