A floridai metálcsapat egy friss koncertsorozatot jelentett be, természetesen csak 2021 végére. A budapesti bulira a Heaven Shall Burn, a Tesseract és a Fit For An Autopsy kíséretében érkeznek.

Trivium

Úgy látszik, most már minden koncertszervező abban bízik, hogy valamilyen vakcina jelent megoldást arra a problémára, amelyet ebben az évben a koronavírus okozott világszerte. 2021 második felére már remélhetőleg helyreáll a koncertélet is. A Trivium legénysége is bizakodó, hiszen 2021 novemberére és decemberére egy európai sorozatot jelentettek be, ahol a főszereplő a ’What The Dead Men Say’ lesz. Persze a leállás alatt sem unatkoztak, ők is csináltak streaming koncertet, de már a jövő évre készülnek, amikor is először nyáron a Lamb of God, a Megadeth és az In Flames társaságában lépnek fel az Egyesült Államokban, majd az év végén átjönnek Európába a Heaven Shall Burn, a Tesseract és a Fit For An Autopsy kíséretében.

 

 

A hazai rajongóknak jó hír, hogy 2021. december 14-re van egy budapesti dátum is a sorozatban. A hazai helyszín a Barba Negra lesz, a jegyértékesítés november 18-án, 10 órakor indul a Rock1 rendszerében. A buli Facebook-eseménye már él, lehet máris csatlakozni.

Megosztás