Irodaépületet húznak fel a Barba Negra jelenlegi területére, ezért költözni kényszerül a koncerthelyszín.

A hétvégén több internetes sajtóorgánumban olyan hír jelent meg, amely szerint a Barba Negra megszűnik. Ezzel kapcsolatban az érintett felet nem kérdezték meg, pedig a megfogalmazás nem fedi a valóságot. Megnyugtatásként a koncerthelyszín vezetősége nyilatkozatban reagált a megjelent cikkekkel kapcsolatban:

 

 

Kedves Barátaink!
Az index.hu hasábjain ma megjelentekkel kapcsolatosan szeretnénk mindenkit informálni.
A Barba Negra nem szűnik meg!
Ahogy arról már korábban is hírt adtunk, illetve pletyka szinten is keringett a költözésünk híre, folyamatosan tervezünk új dolgokat. Ezek közé tartozik, hogy igen, idén új helyre fogunk költözni, ahol 12 hónapon keresztül, azaz egész évben egy helyen fogunk mindenkit nagy szeretettel várni több újdonsággal. Ennek pontos helyét és ütemezését hamarosan tudatjuk veletek.
A költözésig a Barba Negra zavartalanul üzemel a Neumann János utca 2. szám alatt.
Nagyon sajnáljuk, hogy a mai újságírásra jellemző módon mi NEM lettünk megkérdezve, így egy sikeres, szenzációhajhász címre kell ezzel a pár sorral reagálnunk. Sajnáljuk, hogy az index.hu helytelen megfogalmazást használ, mint a
»befellegzett« szó.”

A szabadtéri részt egyébként április 27-én nyitják meg az Electric (Eskimo) Callboy koncertjével, ezen a helyen ez lesz az utolsó szabadtéri idény, az őszi-téli koncertek már máshol kerülnek megrendezésre. Amint van közelebbi információnk, jelentkezünk vele.

Megosztás