Augusztus 15-én együtt tér vissza Budapestre a Beartooth és a While She Sleeps, hogy az amúgy is forró nyári melegre rátegyenek még egy lapáttal a Barba Negrában.

While She Sleeps

A While She Sleeps már több ízben járt nálunk, legutóbb a Budapest Parkban, úgyhogy itt az ideje ismét egy szabadtéri „ereszd el a hajamnak”. A 2009-es énekesváltásuk óta változatlan felállásban játszanak, stabil tagjai a metalcore színtérnek. 2021-ben megjelent ötödik albumukat, a ’Sleep Society’-t tavaly egy deluxe kiadással is megfejelték, melyen a zenekar Deryck Whibley-vel (Sum41), Rou Reynoldsszal (Enter Shikari) és Simon Neillel (Biffy Clyro) is duettezik, ezzel is bizonyítva, hogy a műfajra nemcsak underground rétegzeneként kell gondolni, hiszen az a népszerűbb berkekben is megállja a helyét.

 

 

Beartooth

Mainstream együttműködésekből a Beartoothnál sincs hiány, a srácok nemrég a Papa Roachcsal készítettek egy közös dalt, mely a Cut The Line címet viseli, és január óta 2,5 milliószor pörgették le csak a Spotify hallgatói. Az ohiói ötösfogat zenéjében ugyanúgy felfedezhető a punk, a pop-punk, mint a metalcore, remekül egyensúlyoznak a kemény zúzás és a fülbemászó dallamok közti vékony kötélen. A legutolsó, 2022-ben kiadott ’Beartooth’ album a korábban megjelent ’Below’ bővített kiadása, melyen a dalok koncerten előadott változatait is megtalálhatjuk, s így az elsőbálozók is valós képet kaphatnak arról, mire is számíthatnak majd az augusztus 15-i eseményen. A jegyértékesítés már elindult a Live Nation Magyarország értékesítő partnerénél, a Funcode-nál, további információk az esemény Facebook-oldalán.

While She Sleeps Beartooth

Megosztás