Az alt-rock berkekben klasszikus névnek számító zenekar körül mintha picit felizzott volna a levegő, lassan készülhetünk az új lemez megjelenésére, sőt, tesztelhetünk is róla két dalt.

Smashing Pumpkins

Még nincs két éve, hogy hírt adtunk arról, hogy klasszikus felállásban tért vissza a zenekar és boldoggá is tette a rajongóit a hipnotikus című ’Shiny And Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun’-nal, máris itt van a 2018-as lemez folytatása. Címe egyelőre nincsen, de két erősen elektronikus ihletésű dalt máris meghallgathatunk róla, ráadásul a Cyr címűt még egy klippel is megtámogatták.

Billy Corgan, a zenekar énekese így nyilatkozott a klipes dalról: „Egy kis disztópikus agymenés. Olyan magányos lélek vs. világ jellegű zene, lázadás a folyamatos köpönyegforgatás és a felgyorsított idő ellen. Egyszerre reményteli és elutasító azzal kapcsolatban, hogy mire képes vagy nem képes a hit.”

Kicsit korábban így nyilatkozott a készülő lemezről: „Amikor James és én újra összeálltunk, és bevettük magunkat Rick Rubin stúdiójába, elkészültünk körülbelül 8 dallal. De az én szememben valahogy nem csak egy lemez lett a vége. Nem úgy álltunk hozzá, mint az eddigi korongokhoz, sokkal inkább olyan volt, mintha egy filmet készítettünk volna […] tulajdonképpen az újraalakulásunk óta ez az első anyag, amit olyan Smashing Pumpkins-féle üljünk-neki-és-dobáljunk-össze-minden-ötletet-amink-van módon készítettünk el. Több mint egy éve dolgozom már rajta.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás