Denverben indult az esőáztatta múlt szombaton az amerikai turné, ott jelentette be a Red Hot Chili Peppers, hogy újabb teljes játékidejű albumot adnak ki októberben!

Egy esős szombat este talán nem a legideálisabb egy új album felkonferálására, de az volt a terv, hogy az USA-turnényitó denveri Empower Field At Mile High stadionban jönnek elő a Red Hot Chili Peppers ’Return Of The Dream Canteen’ című új nagylemezével, amely már a második 2022-ben az ‘Unlimited Love‘ után.
Anthony Kiedis és Flea a koncert közepén kürtölték világgá az új anyagot, amely október 14-én jelenik meg a Warner Records gondozásában. Az anyagot Rick Rubinnal rögzítették a malibui Shangri-La stúdióban, ez szokatlanul termékeny időszak egy olyan zenekar életében, amelynek több év is eltelik két lemeze között.
“Van egy vadonatúj, zenével csordultig megtöltött albumunk – mondta Flea a színpadon, amire Kiedis így válaszolt – Ez kibaszott jó hír, ember! Van valami kislemezdal a fejedben? – erre Flea lazán – A kislemez címe lehet talán Tippa My Tongue.”

 

 

Megosztás