Alig pár napja harangozta be a System Of A Down, hogy klipet készítettek Genocidal Humanoidz című vadiúj dalukhoz, a kisfilm pedig már landolt is a neten.

System Of A Down

Január 30-án adott egy exkluzív online koncertet a System Of A Down, amelynek végén bemutatták a korábban beharangozott klipet a Genocidal Humanoidz című dalukhoz. A videó már landolt a neten, úgyhogy most te is meglesheted!

 

 

Mint ismert, a banda tavaly ősszel jelentkezett két új szerzeménnyel, amelyeket az azerbajdzsáni-örmény konfliktus hatására készítettek el. Shavo Odadjian basszer elmondása szerint egy közös üzenetben vetette fel John Dolmayan dobos, hogy össze kellene valamit hozniuk az emberek megsegítésére. „Azt írta, hogy mindent félre kell tennünk és össze kell hoznunk valamit. Részt kell vállanunk a dologban és segíteni, bármilyen módon. Ez sokkal fontosabb nálunk, az érzelmeinknél és az egónknál is. Daron azonnal válaszolt, hogy van valamije, amivel időt spórolhatunk. […] Amikor összejöttünk, a kezdeti feszültség elég nagy volt, mert nem voltunk biztosak abban, hogyan reagálunk egymásra, azonban öt perc elteltével már beszélgettünk, nevettünk és elkezdtünk a dalról tárgyalni, hogy milyen lesz, milyen módon tudunk ezzel segíteni és mindez mit jelenthet az emberek számára.”

Megosztás