Nem az ilyenkor szokásos csilingelős, émelyítő dallamokat hallhatjuk a rockdívától, aki önmagához képest sem tipikus stílusban írt egy dalt az ünnepre.

Suzi Quatro 2020

A My Heart And Soul (I Need You Home For Christmas) című dal üzenete persze kifejezetten karácsonyos, ahogy az illusztráló videó nosztalgikus képei is, de Suzi Quatróra általában nem jellemző, hogy ilyen soulos felfogásban zenéljen.

 

 

Az idén 70 éves énekesnő változatlanul aktív, Andy Scott-tal (The Sweet) és Don Powell-lel (Slade) közös 2017-es ’QSP’ albuma Ausztráliában felkerült a lemezlistákra, ugyanebben az évben a turnémenetrendje végre újra elérte Budapestet is, a tavaly kiadott ’No Control’ lemezét pedig a szakma is jól fogadta. A dal születéséről ezt mondta: „Az idei korlátozások miatt nincsenek koncertkötelezettségeink, ettől jobb alkalom nem is lehetne arra, hogy dolgozzunk az új albumunk ötletein a fiammal. Én éppen a stúdió teraszán üldögéltem, mikor egy nyitott ajtón át kihallatszó dallamrészlet megfogott, és többé nem is engedett el. Azonnal bementem, bekapcsoltam a mikrofont, és mindenféle előkészület nélkül felénekeltem a dal első négy sorát, azóta se változtattam rajta. Van úgy, hogy ráérzel egy jó dalra, pontosan ez történt. Boldog karácsonyt mindenkinek!”

Suzi Quatro - My Heart And Soul (I Need You Home For Christmas)

Megosztás